Dorpspunt - talent zoekt talent

Wat is jouw talent?

Iedereen heeft talenten! Ook mensen met een beperking!  Ben jij een creatieve duizendpoot of behulpzame buur? Een handige harry of keukenprinses? Heb je groene vingers of een aanstekelijk gevoel voor humor? Talent gaat niet alleen over wat je kunt, maar ook om wie je bent en wat je graag doet.

Talent zoekt talent!

Wij dromen van een wereld waarin mensen met en zonder handicap écht samen leven, wonen en werken. Een wereld waarin iedereen schittert. Wij bouwen aan een dorpspunt waarbij de talenten van medewerkers versterkt worden en hun actieve rol vergroot. 

Sabrina: "Ik wil graag nieuwe recepten uitproberen, zodat jullie kunnen genieten van een lekker gebakje bij de koffie.

"'Geregeld kom ik naar het Dorpspunt in Beveren om te genieten van een theetje met een lekkere pannenkoek of stukje taart hier ter plekker gebakken.  Vandaag heeft Sabrina een appeltaart gebakken en wat heeft dat gesmaakt!  Een lichte, knapperige bodem van bladerdeeg bestreken met een laagje romige drème, waarop verse appelschijfjes  keurig neergevleid werden.  Wie kan daaraan weerstaan?  Ik niet " (Carine)

Bouw jij mee aan een warme samenleving?

Wil jij ook een warme samenleving waar iedereen erbij hoort? Wil je mee helpen om de talenten van medewerkers te ontplooien of zelf jouw talenten inzetten? Doen waar je goed in bent, geeft energie, meer zelfvertrouwen en veerkracht. Kom gerust eens langs!

Stuur een mailtjenaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel op het nr. 057 377 273 of word lid van de Facebookgroep Dorpspunt in Beveren.

Graag tot snel ! 

2021 09 17 drpspnt tlnt1